Amistós del Pre-Infantil Femení amb la JE Terrassa

EB Femení Osona 66
JE Terrassa 33

Parcials: 27-6; 9-12; 20-6; 10-9

Victòria en el partit amistós d'aquest cap de setmana del Pre-infantil femení. Les jugadores entrenades per Xevi Barriobero i Anna Farrés, van aprofitar la jornada per disputar un partit amistós a Vic contra la JE Terrassa.

Un inici de partit molt intens per part de les jugadores Osonenques va marcar els quaranta minuts de joc, ja que l'equip local va sortir amb gran intensitat i amb una defensa pressionant, que provocava pèrdues de pilota en camp defensiu i originava còmodes contratacs per l'EB Osona. Aquesta bon inici de partit va originar un primer parcial de 27 a 6 favorable a les locals.

A partir del segon quart, el conjunt egarenc es va posar les piles i es van poder veure a pista minuts de bon joc i molta intensitat per part del dos conjunts.

Com a resultat, 66-33, una diferència aconseguida per la constància en el treball de les jugadores de l'EB Femení Osona, davant una irregular JE Terrassa.