2 de maig del 2012

L'Infantil finalitza la Fase Regular en 3a posició

E.B. FEMENI OSONA 50
C.E. JOVENTUT L'HOSPITALET "A" 56

Jiménez, Serra, Parareda, Yuste, Llabrés, Ania, Coll, Prats, Erra, Moral, Móra
El passat dissabte es va disputar al municipal d'esports de Vic la última jornada de la Fase Regular de la lliga Infantil Femení de Nivell A1, entre dos equips que es disputaven la 2a i 3a plaça del grup de cara als cruses pels campionats de Catalunya. D'una banda, l'AE Hospitalet, segon classificat amb un balanç de 11 victòria i 2 derrotes, i d'altra banda l'EB Femení Osona, tercer classificat amb un balanç de 10 victòries i 3 derrotes, havent guanyat el primer enfrontament les del Llobregat per 20 punts de diferència.

La presió per part local d'haver de guanyara de  més de 20 punts va condicionar el partit de bon inici, amb un Femeni Osona que no va suportar la pressió tot i les ganes i es van trobar amb un Hospi sense presió i amb les idees molt clares que aconseguiria marxar en el partit fins a 20 punts per sobre.

A la represa, les de Osona van canviar les cares i es van posar a treballar sense presió, aconseguint a 3 minuts pel final posar-se només a 3 punts, però el cansament final no va permetre a les locals emportar-se la victòria després d'una segona part per emmarcar.

El tercer lloc aconseguit, portarà a les nostres a disputar els cruses per accedir a la Final a 4 de la categoria contra el Femení Sant Adrià, aquest dissabte al Municipal del Castell d'en Planes a les 16h. Us hi esperem perquè ens vingueu a donar el vostre suport.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada