Derrota del cadet en l'últim partit com a local

EB FEMENI OSONA 28
ESCOLA DEL CARME 51

(7-20), (9-7), (6-11), (6-13)

Laia, Sara (5), Olivia (4) Júlia (4), Gina (4), Dèlia, Clàudia, Joana (5), Aida (4) i Marta (2)

Les cadets de l'escola de bàsquet, tot i la milloria demostrada en joc i actitud en les dues últimes jornades no van ser capaces de mantenir la línia a l'últim partit a casa disputat a Vic el passat dissabte.

Les osonenques no van aconseguir entrar en joc pràcticament en tot el partit, degut a la gran agressivitat defensiva de les visitants i a la manca d'encert en el llançament en els compassos inicials del partit. Això va fer que el primer periode acabés amb un clar 7-20. Al segon periode les noies de taronja van cambiar la cara, i tot i seguir sense trobar cistella amb facilitat, van millorar al darrere amb moments defensius molt bons i van retallar lleugerament la diferència arribant 16-27 al descans.

L'inici de la segona part però no va ser bo i les vallesanes van pràctiament sentenciar el partit amb un parcial d'11 a 0 en un període que acabaria amb un 22-38 al marcador. L'últim periode, ja sense trascendència va ser també per les visitants allargan la diferència fins al 28-51 final.

La setmana vinent les cadets tanquen la temporada a Esplugues amb l'esperança d'acabarla amb una victòria que deixi un bon sabor de boca per acabar.