19 de març del 2012

Derrota per 5 punts del cadet contra el SESE

EB FEMENI OSONA 45
SESE "A" 50

Una jornada que comportava l’inici de la segona volta i les cadets de l’EBFO rebien el SESE a casa. Després de dos partits perdent de força diferencia, les noies de l’EBFO van sortir amb les piles ben carregades i tot i no aconseguir la victòria, la van lluitar fins l’últim segon.
Van començar una primera part on dominaven el ritme del partit i van arribar a marcar una diferencia de 10 punts, la qual cosa també van aconseguir trencar amb la defensa zonal de les rivals. L’alt ritme del partit i la pressió a tota pista del SESE, va portar a petits errors de les noies de l’EBFO i així aconseguien reduir diferències a l’arribar al descans.

Les de l’Osona no es rendien, van sortir del descans amb confiança i energia per encara la segona part. Van tornar a marcar diferències durant el 3er període per marxar una mica del marcador, però a l’últim període, les barcelonines van pujar l’agressivitat juntament amb la pressió per tornar a debilitar a les noies de l’Osona. El cansament pesava i la falta d’encert sota cistella no ajudava. Les noies del SESE van aconseguir igualar el partit a falta de dos minuts pel final, i després d’un final de partit igualadíssim fins els últims segons, el SESE va aconseguir la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada