Segona Victòria de la 2a fase de les Cadets

CB IGUALADA "96" 63
EB FEMENI OSONA 66
(11-12), (23-27), (22-13), (7-14)

Sara (6), Olivia (7), Júlia (2), Clàudia (11), Joana (2), Aida (13), Susanna (19) i Marta (6)
Les Cadets es van retrobar amb la victòria le dissabte al matí a Igualada. El primer període va estar dominat completament per les osonenques. Tot i això, degut a la falta d'encert en els tirs lliures (0/10) el resultat al final del primer periode va ser de 11-12. Al segon periode va canviar el signe del partit, i l'encert en el llançament de mitja i llarga distància de les noies d'Igualada sumat als desajustos defensius de les taronges va portar al domini local (33-26) a falta de dos minuts pel descans. En aquests dos minuts les Cadets de l'escola de bàsquet van aconseguir, a base de defensa i transició un parcial de 13-1 que les va col·locar (34-39) al descans.

A la represa, el partit estava en la defensa i les visitants no van ser capaces d'interpretar-ho, el període va seguir la línia del segon, però en aquest cas no van ser capaces d'enllaçar una série d'accions que les permetes recuperar i el partit es va complicar molt al final del tercer periode (56-52). L'inici de lúltim periode no va millorar les coses i falta de 5 minuts la diferència creixia i semblava que es tornava insalvable (63-54). Tot i això una altra sèries de bones defenses sumada al retrobament amb l'encert ofensiu va posar a les osonenques a només 1 punt (63-62) a l'entrar als tres últims minuts. A partir d'aquí es van enllaçar acciones fallades per part dels dos equips fins que, a falta de 45 segons, un contraatac va posar el marcador (63-64).

D'aquí al final, la defensa de les visitants (0 en els últims 5 minuts) es va imposar, i una cistella a falta de 15 segons va pràcticament sentenciar el partit.