CB Cornellà "A" 64
EB Femení Osona 66

(8-6), (6-8), (11-3), (6-9), (9-7), (11-12), (5-11), (8-10)

Sara (6), Marta S (8), Laia (7), Raquel (1), Abril (2), Dèlia (9), Lara (6), Estel (13), Rut (4), Marta M (10), Berta (0)

Partit d'infart el viscut diumenge el matí a Cornella, on hi havia en joc més que una victoria. El partit va començar molt igualat el 10 primers minuts, amb intercanvi de cistelles entre els 2 equips. A partir d'aqui el partit es va decantar a favor del Cornellà per arribar al descans amb un 31-26 a favor seu.

A la represa les d'Osona es van posar les piles per poder endur-se el partit. Van començar a retallar distancies, i a falta de 5 minuts van empatar el matx a 56. Els últims 5 minuts van ser molt vibrants, un intercanvi de cistelles en que, el més mínim error podia condemnar al grup. A falta de 2 segons el Cornella estava 2 punts per sota i treia de fons en camp d'atac, i una gran defensa de les visitants va fer que no tinguessin un tir còmode per empatar.