29 de febrer del 2012

Derrota de l'Infantil davant un rival directe

C.E. JOVENTUT HOSPITALET "A" 81
E.B. FEMENI OSONA 61

Jiménez, Serra, Parareda, Yuste, Ania, Coll, Prats, Erra, Moral, Móra

Partit important per acabar la primera volta de la Fase Regular entre dos rivals directes que lluitaven per aconseguir la 2a plaça del grup, dos equips que només havien cedit la victòria a Mataró i que volien mantenir la bona ratxa de victòries en una segona fase en la que cada partit és una final.
Després d'un inici amb domini taronja, les de l'EBFO sortien molt intenses amb molta consistència defensiva i aprofitant per castigar amb bones transicions ofensives que permetien a les nostres marxar 12 punts per sobre en el marcador. La tònica  però, va canviar a partir del tercer període, quan les del Llobregat es van posar les piles per retallar les diferències i igualar el partit al descans.

A la represa, un intercanvi constant de cistelles donava un petit avantatge a les d'Hospitalet, davant un Femení Osona que tot i no treballar amb la intensitat i confiança que ens tenen acostumats no deixava escapar el partit, però uns dos últims períodes molt intensos de Hospitalet va enfonsar a les de la plana que van deixar escapar el partit.

Aquest cap de setmana comença la segona volta de les infantils, que de ben segur treballaran per aixecar el cap i recuperar el bon treball de les últimes setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada