Important Victòria de les Cadets a la pista del Granollers

C.B. Granollers "A" 51
E.B. Femení Osona 61

(11-9)(16-20)(6-14)(18-18)

Sara 7, Olivia 13, Gina 5, Marta 4, Clàudia 3, Joana 7, Aida 6 i Susana 10.

Important victòria de les Cadets dissabte al matí a la pista del Granollers en un partit que les osonenques havien de guanyar per seguir optant a la segona plaça del seu grup.

El partit va començar amb indecisió per part de les visitants cosa que va aprofitar el Granollers per, a base d'agresivitat i ritme avançar-se en el marcador. A partir les noies de l'escola de bàsquet es van posar a to, van saber convertir l'agresivitat defensiva de les del vallès en faltes a favor i acostar-se en el marcador gràcies als tirs lliures anotats. Al final del primer periode el resultat era d'11 a 9.

Al segon periode les visitants van aconseguir donar la volta al marcador i agafar una iniciativa en el joc que les permetria arribar al descans amb un 27-29. La segona part va ser de clar color taronja ja que l'augment del ritme en la transició i la solidesa defensiva permetria a les osonenques posar-se 33-43 al final del tercer periode. A l'inici de l'últim, les noies del Granollers van intentar aproximar-se al marcador col·locant un 45-48 que va ser contrarrestat amb un parcial de 13 a 0 que deixava el partit sentenciat a falta d'un minut.
Ara les cadets s'enfrontaran el diumenge a Torelló contra el Roda en un partit que pot deixar sentenciada la segona plaça per a les noies de l'escola de bàsquet.