3 de juny del 2011

Final de temporada amb doble partit de les peques

Divendres 27/05
C.N. TERRASSA - 56
E.B. FEMENÍ OSONA - 73 
El passat divendres 27 de maig, el Pre-infantil de l'EB Femení Osona es desplaçava fins a terres egarenques per jugar el partit aplaçat de la jornada 14 de la Fase regular amb el CN Terrassa.

Les osonenques, conscients que tenien el primer lloc a només una victòria i amb el cap ja posat amb els campionats de Barcelona, van aprofitar el partit per treballar ja per la dura etapa final de temporada que els espera.

El partit, en una pista complicada per les seves dimensions i amb un rival de molta alçada, va ser molt intens al llarg dels 48 minuts, amb unes osonenques que van portar la iniciativaa partir del 2n període, trencant el partit ja al descans. A la 2a meitat, les de la plana van seguir treballant però les de Terrassa van lluitar fins la última pilota del matx. Al final, victòria de 17 punts per les nostres  primer lloc matemàtic de la Fase Regular.
Dissabte 28/05)
C.B. GRUP BARNA - 25
E.B. FEMENÍ OSONA - 65
Just un dia després, les petites de l'EBFO disputaven la última jornada de lliga com a visitants a la ista del Grup Barna, 8è cassificat del grup en un partit de tràmit en el que el grup va aprofitar per repassar conceptes i treballar en situacions de joc real situacions que l'equip ha d'assimilar de cara al tram final de temporada.
A l'inici del partit, les osonenques van estar olt posades amb defensa però no eren capaces de generar perill ofensiu, arribant al final del primer període amb un avantatge de 4 punts. A partir del segon, l'equip va aprofitar les dimensions del terreny de joc per córrer i jugar e la manera que ens tenen acostumats per aconseguir marxar ràpid al marcador amb una defensa molt consistent i unes transicios ofensives molt ràpides.

Felicitar per últim al grup de jugadores per haver finalitzat en primera posició la fase regular i desitjar-los-hi molta sort els campionats de Barcelona de la setmana vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada