3 de maig del 2011

Bona actuació de l'Infantil a Viladecans

Aquest cap de setmana l'Infantil de l'EB Femení Osona haparticipat a la 3a edició del Tornei g Nacional "Ciutat de Viladecans", on hi prenien part equips de molt nivell de tot el pais.

A la primera fase l'EB Femení Osona es va enfrontar amb el CB Tres Cantos (Madrid) amb qui va perdre 65-68 en un partit molt disputat que qualsevol s'hauria pogut emportar. En el segon partit de la fase prèvia, l'EBFO passava per sobre a un fluix UE Mataró (41-77) que poc podia fer davant el potencial ofensiu de les de la plana. La segona posició portava a l'equip a disputar del 5e-8è lloc davant un equipàs com Stadium Casablanca (equip amb 6 jugadores a la selecció aragonesa i dues a l'espanyola), davant el qual un Osona molt concentrat feia un dels millors partits de la temporada imposant-se per 10 punts (67-57) en un matx vibrant. El diumenge, el rival a la lluita per la 5a-6a posició el rival era el ja conegut BBC de Badalona, que s'acabaria imposant 59-68 a un Femení Osona que tot i tenir baixes importants i jugar amb 7 jugadores va aconseguir disputar 38 minuts magnifics, i 2 últims minuts en els que el cansament lògicament va acabar passant factura.
D'altra banda destacar que , Laia Raventós, fou escollida millor jugadora del Torneig i membre del cinc ideal escollit per tècnics i organització del Torneig.

La lectura de l'equip després de l'experiència viscuda és molt positiva, aprofitant l'experiència per preparar els cruses dels quarts de final del Campionat de Catalunya davant el sempre díficil CB Granollers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada