28 d’abril del 2011

L'Infantil acaba la fase regular amb victòria

EB Femení Osona   66
AEBE Sarrià '98   65

(12-18), (23-17), (13-16), (18-14)

Laia (16), Sara (14), Júlia (8), Gina (4), Martina (5), Dèlia (9), Clàudia (4), Joana, Susanna (4), Cris (2)

Aquest dimecres, en el partit avançat de la última jornada de la Fase Regular de la competició Infantil Femení nivell A1 entre el Femení Osona i el que probablement a dia d'avui és el millor equip de la generació del 98, el CBF Sarrià que compte amb un bon grapat de jugadores que ja no només estan en dinàmica de selecció catalana, sinó també amb seguiment dels programes de detecció de talents de la FEB.

El partit prometia bon bàsquet i així ha sigut al llarg dels 40 minuts, amb un marcador molt igualat al llarg del matx. Les condicions de la pista del Municipal d'Esports de Torelló (pista transversal) no beneficiaven a les locals davant un rival molt superior fisicament que generava pocs espais en atac i donava poques possibilitats a córrer al ser una pista tant petita. 

El fet no jugar-s'hi res cap dels dos conjunts (les osonenques amb la 2a plaça assegurada i les petites de Sarrià aconseguint finalitzar una gran temporada en 5a posició) ha permès a les d'Osona seguir treballant de cara a preparar el final imminent de temporada amb els cruses per arribar a la Final a 4.

Aquest cap de Setmana el Femení Osona participarà en el "3r Torneig de Bàsquet Femení - Ciutat de Viladecans" en el que hi participen alguns dels millors equips del país. Pròximament us adjuntarem la informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada