L'Infantil comença la Fase Regular amb una victòria de prestigi

EB FEMENÍ OSONA - 79
CBF SARRIÀ - 67

(19-11), (17-23), (16-19), (27-14)

Laia (21), Sara (6), Júlia (3), Gina (7), Martina, Dèlia (10), Clàudia (9), Joana (8), Susanna (9), Cristina (6)

Aquest dissabte començava la Fase Regular i el nostre Infantil l'iniciava contra un rival de categoria. Després d'un inici desconcertant amb nervis per part de les local, el Femení Osona va començar a portar el ritme del partit aconseguint un avantatge de 8 punts al final del 1r període. Al llarg del segon període la tònica es va mantenir fins que un parcial per part de les barcelonines de 2-10 els dos últims minuts del període reflexava a l'electrònic el 36-34 al descans.

A la represa, el Sarrià es va posar per davant per primera vegada en el partit, preduint-se canvis de cistella constants entre els dos equips. S'arribava a l'últim període amb avantatge visitant per 2 punts, però un últim període espectacular de les d'Osona (Parcial de 19-0 els 7 primers minuts de període) deixava el partit pràcticament sentenciat.

Gran victòria de les jugadores d'Osona que amb treball i molta lluita van aconseguir una victòria de prestigi, que els hi ha de donar molta energia per el complicat partit que els espera la propera jornada a la pista del CB Cornellà.