Sara (14), Marta Serra (-), Laia (11), Raquel (6), Abril (2),
Lara (1), Estel (7), Marta Moral (8), Berta (3)

(13-5), (2-8), (9-10), (15-7), (10-3), (3-17)
Les Pre-Infantils han disputat aquest dissabte un partit amistós contra el BBC.

El partit ha començat amb domini de les d'Osona amb un bon primer període on han obtingut un petit avantatge de 8 punts. Els dos següents períodes han set una imatge completament inversa del primer, on les locals s'han relaxat i han estat poc encertades de cara cistella, permetent a les Badalona només un punt.

A la represa hi ha hagut un canvi d'actitud als dos primers períodes i han aconseguit obrir una gran diferència al marcador que ha arribat a ser de 17 punts però, en arribar als últims 8 minuts del partit, les visitants no han llençat la tovallola i les locals han abaixat els braços confiades per el coixí de punts que tenien fins que a falta de 10 segons guanyaven només de 2 (52-50), resultat amb el que ha acabat al partit.

Aquest partit ha servit per veure que, tot i anar guanyant i tenir la feina pràcticament feta no hi pot haver moment de relax i de confiança, i menys ara a aquesta segona fase on hi ha molt en joc.