EB Femení Osona 63
JE Terrassa 47

(26-13), (11-10), (18-9), (8-15)

Laia (7), Sara (4), Júlia (2), Gina (11), Martina (12), Dèlia (3), Clàudia (6), Joana (3), Susanna (10), Cris (5)

Aquest cap de setmana acabava la Fase Prèvia de la competició i les d'Osona rebien la Joventut Esportiva Terrassa el diumenge a la tarda amb la 2a plaça en joc.

Un Osona molt concentrat va sortir marcant diferències des del primer minut, amb molta intensitat en defensa i molt treball sense pilota en atac. Aquesta intensitat es va reflexar en el marcador amb un 9-0 inicial, acabant el primer període amb un avantatge de 13 punts. Lluny de relaxar-se, i tot i uns minuts sense massa encert, les osonenques van seguir concentrades mantenint les diferències davant unes egarenques que no van acabar mai de trobar-se còmodes dins la pista.

A la represa, un Femení Osona amb ganes de resoldre el partit va prémer l'accelerador per deixar el partit sentenciat al minut 27 de partit, després d'un parcial de 13 a 2 que deixava un avantatge de 25 punts a l'electrònic i una diferència de joc que es mantindria fins al final.

Amb aquesta victòria les infantils finalitzen en 2a posició la fase prèvia, aconseguint d'aquesta manera la classificació per competir a nivell "A1" durant la fase regular, que dóna la possibilitat de competir amb els 16 millors equips de la categoria.