9 de desembre del 2010

Gran experiència al Torneig Vila de Parets

El Pre-Infantil Femení de l'EB Femení Osona va participar el 4,5 i 6 de desembre al prestigiós Torneig Vila de Parets, que comptava amb alguns dels millors equips de l'Estat Espanyol.
El Femení Osona estava enquadrat al grup G juntament amb: CB Cornellà, CE Joventut Hospitalet i CB Clavijo. Les d'Osona es van classificar per quarts de final després de debutar amb victòria per 10 punts contra Hospitalet, perdre davant el CB Cornellà de 12 i guanyar al Clavijo amb una remuntada de 16 punts per aconseguir la segona plaça.


Als quarts de final el rival era el CB Mollet, que va ser superior en un partit on les d'Osona van rendir per sota de les seves possibilitats. A la lluita pel 5è al 8è lloc el rival era un complicat Stadium Casablanca que tot i emportar-se la victòria, va servir per recuperar les bones sensacions per part de les nostres. Finalment, en el partit pel 7è i 8è lloc un bon partit del Femení Osona va permetre una còmode victòria davant el Paidos Sant Fruitós.

D'altra banda la jugadora Dèlia Ania fou escollida dins el cinc ideal del torneig, i Marta Moral juntament amb Sara Jiménez van proclamar-se campiones del concurs de Two-ball. El diumenge dia 5, aprofitant que l'Oriol feia 19 anys, l'equips li va preparar un "pastis" sorpresa i un recull de fotos d'aquests primers mesos.
Després de gaudir d'una experiència ideal per fer equip i evolucionar a nivell esportiu i social, les d'Osona van aquesta mateixa setmana a Barcelona per enfrontar-se amb el segon classificat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada