21 de desembre del 2010

Convocatòries de la FCBQ

Al llarg d'aquesta temporada, la Federació Catalana de Bàsquet ha convocat a diferents jugadores de l'EB Femení Osona per participar en diferents activitats de seguiment:

La jugadora de l'Infantil, Laia Raventós, després de moltes setmanes d'entrenament ha estat escollida com una de les 12 jugadores que representaran la Selecció Catalana Infantil Femenina al proper campionat d'Espanya que es celebrarà a la localitat de Córdoba del dia 3 al 9 de gener de 2011. La jove jugadora de Santa Eulàlia de Riuprimer, repeteix per tant, convocatòria per participar amb la Selecció Catalana a uns campionats d'Espanya, com ja va fer fa dues temporades aconseguint el sots-campionat.


La jugadora de l'any 1998, Dèlia Anía, que juga tant amb l'equip Pre-Infantil com l'Infantil de l'EB Femení Osona va rebre la convocatòria per participar en els entrenaments de seguiment de la Pre-Selecció Catalana Pre-Infantil Femenina per preparar els campionats d'Espanya Infantils que es disputaran el gener de 2012. La jove jugadora de Manlleu, que ja va formar part la passada temporada de la Selecció Catalana Mini, amb qui va aconseguir el Campionat d'Espanya, entrenarà al llarg de la temporada els diumenges a la tarda per intentar lluitar per ocupar un lloc en la propera Selecció Catalana Infantil.

Per últim, les jugadores del Pre-Infantil, Berta Móra i Rut Erra, com també per altra banda Júlia Molero de l'equip Infantil, han rebut la convocatòria per participar als programes de Tecnificació que la FCBQ organitza amb una periodicitat quinzenal els diumenges a la tarda. Sens dubte un premi i una oportunitat de millora per totes elles.
Moltes felicitats a totes i esperem que aprofitin i gaudeixin d'aquesta oportunitat que se'ls hi ofereix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada