30 de novembre del 2010

Derrota ajustada de l'Infantil

EB Femení Osona 67
CB Granollers 77

(15-16), (14-16), (18-20), (20-25)

Laia (16), Sara (2), Júlia (6), Gina (4), Martina (2), Dèlia (10), Clàudia (12), Joana (5), Susanna (lesió), Cristina (10)

Aquest diumenge es disputava a Torelló el partit entre el primer i segon classificats del grup, en un moment complicat per les locals que tenien vàries jugadores "tocades" i  la baixa de Susanna Roselló que no va poder jugar per molèsties al canell., al igual com el Granollers que també arribava amb una baixa a l'encontre.

Tot i les adversitats d'ambdos conjunts, un partit intens mantenia avantatges reduits per part del Granollers que el portaven al descans amb un avantatge de 3 punts. A la represa, les locals van prémer l'accelarador per posar-se 3 punts per sobre, però un final de període amb molt encert a base de contraatacs per part de les del Vallès les tornava a posar 5 punts per davant. En l'últim període les d'Osona van seguir lluitant sense abaixar els braços tot i el cansament, arribant al final del partit amb una diferència de 10 punts.

Aquesta setmana el descans anirà bé per recuperar energies i recuperar-nos després de 2 últimes setmanes molt accidentades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada