24 d’octubre del 2010

Victoria contundent de les Pre-Infantils

EB Femení Osona 72
LESTONNAC 21

Sara (8), Marta Serra (5), Laia (6), Raquel (2), Abril (3), Dèlia (14),
Lara (6),Estel (6), Rut (11), Marta Moral (11), Berta (-)

(4-4), (11-2), (9-3), (18-6), (9-4), (21-2)

Partit fàcil per les Osonenques on, tot i el mal començament (4-4 al primer període amb molt errors en atac ), els següents períodes van saber plantar cara i sortir endavant gracies a una bona defensa i amb transicions ofensives molt ben finalitzades amb les quals l'avantatge al marcador va anar augmentant fins els 15 punts.

A la represa les locals van seguir amb la mateixa dinàmica, tant defensiva com ofensiva, i les jugadores de LESTONNAC van abaixar el braços fet que va propiciar a que l'avantatge seguis augmentant fins arribar als 51 punts de diferencia a falta de pocs minuts per acabar el partit.

Aquest partit ha servit per veure que les noies comencen a agafar una bona dinàmica de joc i que molt dels "errors" comesos des de principi de temporada fins ara, i que han estat treballats durant els entrenaments comencen a donar fruit. Ara a aprofitar aquesta setmana sense competició per treballar més a fons els petits detalls a perfeccionar de cada jugadora, i també els petits aspectes que fallen a nivell col·lectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada