EB Femení Osona 80
CN Terrassa 42

(14-4), (18-8), (12-2), (14-8), (6-12), (16-8)

Sara (-), Marta Serra (lesió), Laia (14), Raquel (4), Abril (10), Dèlia (16), Lara (lesió), Estel (14), Rut (12), Marta Moral (8), Berta (2)

Aquest dissabte va ser el primer partit oficial que disputaven les Pre-infantils en aquesta temporada 2010/11.

Tot i els nervis al ser el primer partit oficial que jugaven totes juntes com a equip, van començar amb un bon ritme, que va donar pas a una diferència de 10 punts al final del primer període (14-4). El segon i el tercer períodes van ser una repetició del joc realitzat al primer, el qual va portar a les osonenques al descans amb un avantatge de 32 punts (44-12). Després del descans, les locals van mantenir el ritme, però lel marcador, la falta de comunicació i la falta d'encert va permetre a les visitants reduir la diferència. En l'últim període, les d'Osona van reaccionar i van tornar a jugar al seu joc.

La valoració general del partit és positiva tant per part de les jugadores com per part dels entrenadors. Aquest partit, a més, va servir per veure tots els conceptes que s'han de millorar de cara la temporada, però s'ha d'agraïr a les noies l'interès que hi posen i felicitar-les per el progrés que estan fent.