27 de maig del 2010

Sots-campiones a França !!


El 22 i 23 de maig, l'equip Pre-Infantil Femení de l’EB Femení Osona va viatjar fins a Saint Romain le Pui (França) per disputar el "10 EME TOURNOI INTERNATIONAL DE PENTECOTE DEL AVENIR ST ROMAIN LE PUY", amb la participació de 16 equips (8 de França i 8 de la resta d'Europa).



 Les osonenques es van enfrontar a la primera fase amb CRAP VEAUCHE (FRANÇA), BK DE PROSEK PRAGUE (REPÚBLICA TXECA) i SELECTION DROME ARDECHE (FRANÇA), mostrant un elevat nivell de joc i guanyant amb comoditat els tres partits.




 A quarts de final el rival va ser WBC ILIRIJA LJUBLJANA (ESLOVÈNIA), on les catalanes es van imposar per 13 punts de diferència en un partit molt disputat, aconseguint d’aquesta manera el pas a les semifinals. A semis, la jugadores caribenyes de SELECTION DE LA MARTINIQUE, tot i ser superiors físicament no van poder seguir el ritme de les osonenques que es van emportar la vict`roia per 30 punts de diferència.




El diumenge 23, arribava la gran final entre la SELECTION INDRE ET LOIRE (FRANÇA) i l’EB Femení Osona. Després d’un inici molt bo de les osonenques, les franceses van aconseguir remuntar el partit i emportar-se el campionat per 4 punts de diferència. 



L’experiència ha sigut molt profitosa per les jugadores de l’EB Femení Osona, que ara els toca preparar la fase final dels campionats de Barcelona.

Cliqueu per veure les fotos del Torneig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada