21 d’abril del 2010

Victòria important del Pre-Infantil contra el Mataró

EB Femení Osona 65
UE Mataró 45

(12-9), (14-7), (9-9), (10-7), (14-2), (6-9)

Laia (6), Sara (7), Júlia (8), Gina (3), Martina (4), Dèlia (8), Clàudia (6), Joana (2), Susanna (13), Cris (9)


Victòria important per les jugadores d'Osona, que després d'aquest triomf s'asseguren casi matemàticament la classificació per la fase final del Campionats de Barcelona. Faltarà per veure si és com a segon o tercer classificat, depenent dels resultats d'aquestes últimes jornades.

L'EB Femení Osona va començar el partit molt treballador, amb les idees molt clares i amb un ritme més alt que el rival, aconseguint avantatges significatius ja al final del 2n període. L'agresivitat defensiva provocava poca fluidesa de joc de les del maresme, que només aconseguien treure avantatge al pal baix. A nivell ofensiu, un joc molt estructurat de les nostres va permetre mostrar accions de molta qualitat i un repartiment general dels punts.
Aquesta setmana les Pre-infantils descansen al haver aplaçat sense nova data el partit amb l'Escola Sant Gervasi. De totes maneres, l'Infantil torna a la competició després d'una setmana de descans amb doble jornada, dissabte al mati amb visita a la pista del líder, Femení Sant Adrià, i el diumenge al matí a Torelló contra un rival directe per escalar posicions a la classificació, el CB Llavaneres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada