2 de març del 2010

VICTÒRIA TREBALLADA DE L’INFANTIL DAVANT EL GEIEG

EB Femení Osona 60
GEIEG A 56


(19-12), (9-22), (17-15), (15-7)


Laia (13), Judit (0), Olivia (5), Mireia (0), Carlota (2), Aida (2), Clara (3), Laura (4), Paula Rovira (14), Paula Bertran (10), Carla (7)










Bon partit de bàsquet el que es va disputar dissabte al mati a Tona. L’EB Femení s’enfrontava a un dels millors equips de la categoria, primer classificat en la primera fase de la competició.
Les noies de l’infantil varen fer el partit més seriós de la temporada. A partir d’una defensa intensa, negant penetracions i treballant dur les línies de passe varen aconseguir provocar molts dubtes a les jugadores del GEIEG. Aquest agressivitat va portar pèrdues de pilotes i tirs forçats de l’equip rival , i va permetre recuperacions de pilota traduïdes en cistelles gràcies a ràpids contraatacs.
A part del bon treball defensiu de mitja pista, les jugadores de l’infantil varen saber parar un dels punts forts del GEIEG, les sortides al contraatac. Bon treball de les bases realitzant una bona pressió sobre la pilota evitant el passe llarg de contraatac, i de les alers i pivots realitzant un ràpid balanç defensiu i evitant el passe final.
En atac estàtic a diferència d’altres partits, les jugadores varen ser més perilloses amb la pilota, generant joc amb penetracions dures a cistella, i en tirs tant de dins com de fora de 6,25. Van realitzar bones lectures ofensives i a excepció d’un minuts al segon període i els primers minuts del l’últim quart, es va jugar amb molta intel·ligència.
Victòria important de l’infantil que dóna moral a les jugadores per encarar l’últim partit de la primera volta el dissabte vinent davant del Bàsquet Llor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada