31 de desembre del 2009

4rt i 5è lloc pels nostres equips al Torneig Vila de Torelló

Finalitza amb èxit els dos dies de torneig organitzats pel CB Torelló amb un gran nivell exhibit pels equips i amb una notable presència de públic.

Com ja és habitual en aquestes dates Torelló va ser l’escenari d’una nova edició del Torneig Vila de Torelló de categoria infantil. En l’apartat femení els equips participants varen ser: Reus Deportiu, Lima Horta, EB Femení Osona 1, CBF Sarrià, CB Calella i EB Femení Osona 2, tots ells disputant campionat de nivell A d’aquesta categoria. I en categoria masculina: PAIDÓS Sant Fruitós, CB Vic, CB Solsona i CB Torelló.

El dia 29 en categoria femenina es va disputar els partits corresponents a la lligueta. Després d’aquesta primera jornada, en el grup A va quedar primer classificat el Lima Horta, segon l’EB Femení Osona 1 i tercer el CBF Sarrià. Pel que fa el grup B, primer va ser el Reus Deportiu, segon el CB Calella i tercer l’EB Femení Osona 2. En masculins es varen disputar els dos primers partits de la lligueta quedant el PAIDOS amb dos victòries, CB Solsona i CB Torelló amb una victòria i CB Vic amb zero victòries.



El dia 30 el mati, els equips femenins varen jugar les semifinals i el partit pel 5è i 6è lloc. La primera semifinal la va jugar el Lima Horta contra el CB Calella, imposant-se l’equip de Calella 57 a 46. La segona semifinal Reus Deportiu contra l’EB Femení Osona, va decantar-se pel costat de les tarragonines per un ajustat 61 a 55. En sisena posició va quedar el CBF Sarrià després de perdre el seu partit contra l’EB Femení Osona 2 després d'un partit vibrant.




En masculins es va disputar l’últim partit de la lligueta arribant a la final de la tarda el PAIDÓS i el CB Torelló i disputant el partit pel 3r i 4rt lloc el CB Solsona i el CB Vic.

A la tarda, els partits pel tercer i 4rt lloc, el Lima Horta es va imposar 50 a 38 a l’EB Femení Osona 1 en un partit vibrant i emocionant fins el final, i el CB Solsona va vèncer el CB Vic 82 a 54.

A les 17:30 va tenir lloc la final masculina, el PAIDOS Sant Fruitós es va proclamar campió del 7è Torneig Vila de Torelló després de guanyar amb autoritat al CB Torelló 52 a 12.

A les 19:00 va jugar-se la final femenina. Un partit molt disputat on el Callella va començar dominant però ràpidament el Reus va imposar la seva autoritat fins a proclamar-se campió del 7è Torneig Vila de Torelló, 64 a 48.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada