Un dels millors equips de la categoria venç a l'EB Femení Osona

GEIEG A 78

EB Femení Osona 27

(15-4), (19-12), (25-8), (18-3)

Laia (-), Judit (3), Olivia (2), Mireia (2), Carlota (7), Aida (2), Clara (2), Laura (3), Paula Rovira (4), Paula Bertran (0), Carla (2)

Aquest cap de setmana l’infantil tenia una dels partits més complicats d’aquesta primera fase, s’enfrontava al GEIEG A, actual primer classificat del grup i un dels millors equips de la categoria. Les jugadores de l’infantil conscients de la dificultat del partit varen sortir molt concentrades a pista.

Durant el primer i segon període, les jugadores osonenques varen saber controlar el ritme del partit, i només la falta d’encert en atac i tres pilotes perdudes en els últims 2 minuts del segon període, van propiciar que l’equip gironí agafés un clar avantatge en el marcador arribant a la mitja part 34 a 16.

El tercer i quart període les gironines van ser les clares dominadores del matx. Traient molt rendiment de les jugades a pilota parada i corrent el contraatac van trencar definitivament el partit imposant-se al final 78 a 27.