9 de novembre del 2009

Important victòria de l'Infantil Femení davant el CB Granollers

EB Femení Osona 55

CB Granollers 47

(6-20), (30-9), (16-8), (3-10)

Laia (8), Judit (4), Olivia (4), Mireia (11), Carlota (10), Aida (8), Clara (0), Laura (3), Paula Rovira (4), Paula Bertran (3), Carla (-)

Un mal inici de partit amb poca concentració, nul·la intensitat defensiva i desencert en atac va provocar que el primer període acabés amb un 6 a 20 a favor de les jugadores del Granollers. Tot i així, les osonenques varen saber reaccionar, varen treure el caràcter i en un període per emmarcar, van aconseguir des de la defensa, retallar poc a poc la diferència en el marcador i posar-se per davant fins arribar el descans amb el marcador a favor 36 a 29.

A la represa, les jugadores de l’infantil van seguir amb la mateixa concentració i intensitat en què s’havia arribat a la mitja part. Seguint amb una bona defensa, controlant el ritme del partit i realitzant bones accions en atac, van aconseguir en el 3r període agafar més avantatge en el marcador. Ja en l’últim, pagant l’esforç realitzat durant el 2n i 3r període, es va baixar la intensitat cosa que va provocar que el Granollers s’acostés al marcador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada