21 d’octubre del 2009

Roda de premsa per presentar l'Escola de Bàsquet Femení d'Osona

El passat dimarts 29 de setembre el Club Bàsquet Tona, el Club Bàsquet Torelló i el Club Bàsquet Vic van presentar en societat el projecte de l'Escola de Bàsquet Femení d'Osona. La roda de premsa va comptar amb la presencia i participació dels presidents de Torelló i Vic, Toni Alba i Joan Espaulella respectivament, Jordi Costa, coordinador del Tona i Toni Garrote, directiu del Club Bàsquet Vic i encarregat de l’àrea esportiva.
La convocatòria va servir per explicar millor la finalitat d'aquesta triple unió, l'origen de la qual es basa en els acords que Torelló i Tona mantenen des de fa quatre anys. De cara a aquesta temporada 2009-2010 s'hi ha afegit el Vic, que ho ha vist com una bona oportunitat per fer créixer el bàsquet femení a nivell comarcal.
I es que gràcies a aquest acord els tres clubs intenten potenciar el bàsquet femení de nivell a la comarca, fent front comú enlloc de rivalitzar dins i fora les pistes. En circumstancies normals és molt complicat poder competir amb els equips de Barcelona i rodalies, clubs que basen el seu potencial en un major volum de població i, alhora, la tendència a fitxar jugadors/es des de ben petits. Gràcies a l'acord, per tan, els dos equips podran jugar amb garanties al màxim nivell dins les seves respectives categories.
Així doncs, de cara a que el grup de noies entre infantil i pre-infantil tinguin l'oportunitat de jugar bon bàsquet a prop de casa, des de les tres entitats van celebrar que l'acord hagi arribat a bon terme. L'Escola de Bàsquet Femení d'Osona és ja una realitat, amb Anna Farrés i Xevi Barriobero com a entrenadors de l'infantil i el pre-infantil respectivament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada