30 d’octubre del 2010

Torneig de Seleccions Territorials

El proper dilluns 1 de novembre, les Seleccions Territorials Pre-Infantils (1998) i Cadets (1996) entraran en joc en diferents torneigs que se celebraran a Bellpuig, Fornells de la Selva i Girona.
Les jugadores del Pre-infantil de l'EB Femení Osona: Berta Móra, Laia Parareda, Rut Erra  i Dèlia Ania han estat convocades per participar en aquest torneig com a representants de la província de Barcelona. Malauradament, Rut Erra no hi podrà assistir per culpa d'una lesió que la mantindrà apartada de la pista durant 3 setmanes. Per una banda felicitar a les jugadores per aquest premi, i per altra animar a la Rut per veure-la de nou per la pista.

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Bellpuig (Av. Garrigues, s/n) albergarà el Torneig de Seleccions Territorials de categoria Pre-Infantil (1998) masculí i femení. A les quatre pistes habilitades en aquestes instal•lacions se celebraran la dotzena de partits previstos durant tot el matí del proper dilluns 1 de novembre, des de les 9:30 i fins les 14:30 hores aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada