Derrota de l'Infantil Femení davant el CB Mollet

EB Femení Osona 46

CB Mollet 49

(15-8), (8-17), (6-3), (17-21)

Laia (6), Judit (2), Olivia (0), Mireia (5), Carlota (6), Aida (4), Clara (-), Laura (0), Paula Rovira (14), Paula Bertran (7), Carla (2)

Un bon treball defensiu d’inici ha permès trobar situacions còmodes en atac i agafar un lleuger avantatge en el primer període arribant a la seva fi, 15 a 8. Un cert relaxament, poca concentració i actitud, ha provocat que mica en mica, les de Mollet retallessin diferències i es posessin per davant arribant al descans amb 2 punt d’avantatge.

A la represa, hi ha hagut una millor actitud per part de les jugadores de l’infantil. S’ha pujat el grau d’intensitat defensiva, malgrat tot el desencert d’un i altre equip amb constants pèrdues de pilotes i violacions, ha provocat que el període acabés amb un parcial de 6 a 3.

Iniciant l’últim període amb un marcador molt ajustat, la millor predisposició de l’equip rival per endur-se el partit ha propiciat un parcial en el minut 5 de 0 a 8 molt díficil de recuperar. Malgrat l’esforç de les jugadores osonenques en els últims minuts no ha estat possible la remuntada.