12 de setembre del 2011

Coneixem l'estructura tècnica del projecte

Comença oficialment la temporada 2011-2012, després del treball de pre-temporada, la participació al 27è Torneig Unnim de Sant Julià de Vilatorta i a l'Stage del collell del passat cap de setmana. Aprofitem, per presentar-vos les persones que aquesta temporada estaran treballant en el projecte.

CADET FEMENÍ
Jordi Guarch serà el responsable del nou projecte de Cadet Femení que l'EB Femení Osona ha  decidit tirar endavant amb la finalitat de consolidar i donar seguiment al projecte. Núria Loan i Oriol Rodriguez, seran els entrenadors adjunts en un grup que incorpora dues figures a nivell tècnic, que continuaran el treball formatiu portat a terme amb aquestes jugadores els últims dos anys en el projecte.

INFANTIL FEMENÍ
 
Les mitjanes mantenen la mateixa estructura d'equip de la passada temporada tant a dins la pista com a la banqueta, formula que va donar molt bon resultat la passada temporada a Pre-Infantil i que comença amb molta il·lusió i ganes el nou curs, amb Oriol Rodriguez i Xevi Barriobero al capdavant.

PRE-INFANTIL FEMENÍ
Per últim, el grup nou, la generació del 1999 que entre amb molta força en el projecte i amb molt per treballar, estarà entrenat per en Xevi Barriobero i la Quralt Aymerich, que tenen com a repte compactar un grup nou tant dins com fora la pista. Una temporada amb molts reptes i plena d'il·lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada