1 de desembre del 2009

Amistós del Pre-Infantil Femení amb el Paidos Sant Fruitós


EB FEMENÍ OSONA 82
PAIDOS SANT FRUITÓS 60


(11-4), (16-8), (17-16), (11-4), (11-16), (16-12)

Laia (12), Júlia (10), Gina  (2), Martina (4), Dèlia (11), Clàudia (7), Susanna (22), Cristina (11), Joana (4)

Aprofitant que aquesta setmana el Pre-Infantil tenia partit el diumenge davant un dels rivals fluixos de la categoria, vam convidar al Paidos Sant Fruitós a fer un amistós el dissabte al matí a Torelló.

El partit es preveia com un duel interessant entre els líders dels grups 1 i 3 de la fase prèvia. Per una banda el nostre equip, venia d'unes bones setmanes d'entrenament i un molt bon partit la setmana anterior a Minguella. D'altra banda el Paidos Sant Fruitós, un dels quatre equips més temuts de la categoria, tal i com demostren els seus resultats l'any passat a mini femení - nivell A1, finalitzant la temporada regular en quarta posició per darrere d'equips com Femení Sant Adrià, CB Granollers i CB Cornellà.

L'EB Femení Osona va sortir molt concentrat des del primer minut de partit, demostrant en tot moment les ganes de guanyar dins el terreny de joc. Els 22 punts de diferència es van aconseguir gràcies a la regularitat al llarg del partit (imposant-se les osonenques en 5 dels 6 períodes), l'agresivitat en defensa i unes ràpides transicions ofensives. Al davant, un Paidos que es va mostrar més irregular al llarg del partit amb estones de col·lapse, però també d'altres de molta qualitat (centrant bona part del joc en una de les seves jugadores).

El resultat final indica el que va ser el partit: Es va endur la victòria l'equip més regular al llarg dels 48 minuts de joc i el marcador és una senyal de l'alt ritme dins la pista i l'elevada anotació local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada